Few problems  

  RSS
marcin.c
(@marcin-c)
Trusted Member

Hey

First of all, I read that print fan doesn't have to work all the time but the thing is it's super hot even in idle mode so there's something wrong with it, at least I think so

Another thing - I can see on each of my prints this curve dislocating first layers above the heatbed which might be related to the problem mentioned above. Any ideas? 🙂

...
Posted : 23/10/2015 11:47 am
marcin.c
(@marcin-c)
Trusted Member

Ok, the print fan cable was not attached properly. I'm printing something atm so let's see if it turns out okay :).

...
Posted : 23/10/2015 12:57 pm
michal.v3
(@michal-v3)
Active Member

I have problems with both fans not working. Can you send me photo how you attached fans?

Thank you.

...
Posted : 06/11/2015 8:43 pm
josefprusa
(@josefprusa)
Admin

I have problems with both fans not working. Can you send me photo how you attached fans?

Thank you.

Hi Michal, please check this little guide we had a little fail 🙁 with newbie in production and unfortunatelly, didn't catch the reversed cables. It is easy fix, don't worry.

The print cooling fan can be tested from the temperature menu on the LCD, if you set value over 100 🙂 Let me know if you were affected by switched cables please.

Founder and owner / Majitel a zakladatel...
Posted : 07/11/2015 8:07 am
scott.b
(@scott-b)
Active Member

with the issue about the print dislocating, or shifting, there may be a simple fix. make sure the set screws on your pulleys are tightened. some loctite helps as well on the threads. Which direction does the print shift in?

...
Posted : 11/11/2015 2:45 pm
Share:

Please Login or Register