Notifications
Clear all

Pomoc při slicrování.  

  RSS
Simča
(@simca)
New Member
Pomoc při slicrování.

Ahoj, prosím o pomoc, o radu při slicrování trsátka. Opravený, naslicrovaný model nechce nechat tisknout malý  písmenka na trsátku. Zkoušela jsem upravit kde co a pořád to nepomohlo. Teda až na zvětšení velikosti na 8cm : ) Prosím Vás o nápady a rady co by mi mohlo helfnout s tiskem. Díky Simča

Posted : 06/01/2020 2:36 pm
Pavel Hora
(@pavel-hora)
Eminent Member
RE: Pomoc při slicrování.

Ahoj, zřejmě jsou písmenka tak malá, že je tiskárna není schopna vytisknout, další příčinou může být nevhodně zvolený font. Je totiž si třeba uvědomit, že jeden perimetr je 0,4 mm široký.

Posted : 06/01/2020 10:47 pm
David T.
(@david-t)
Noble Member
RE: Pomoc při slicrování.

Nejspíš je to moc titěrné a tryskou 0,4mm to prostě udělat nepůjde. Ještě by se dalo zkusit zapnout detekci tenkých stěn ve Sliceru, ale na tohle konkrétně to nejspíš nebude mít kýžený efekt.

Bez modelu k dispozici se těžko radí, zkusil bych to obráceně, tzn. aby ten text nebyl vystouplý, nýbrž zanořený dovnitř. Ale i tak jsou tam malé detaily, které to stejně asi nedá.

Posted : 07/01/2020 2:55 pm
Simča
(@simca)
New Member
Topic starter answered:
RE: Pomoc při slicrování.

Ahoj, naštěstí to je jenom zkušební tisk. Takže to nehoří. Ale na druhou stranu, alespoň vím, kam až můžu zajít. KAždopádně vám děkuju za rady! Doufám, že se do budoucna zadaří. : ) Děkuju

Posted : 09/01/2020 7:04 pm
Zoltan
(@zoltan)
Member Moderator
RE: Pomoc při slicrování.

Jo nedavno jsem mel stajny problem, jakmile se pouzije nejake ozdobne pismo, tak se tezko vyvarujete tenkym linkam (co jsem presvedcem,ze je to i tento pripad) a ty tiskarna jak psal david opravdu nevytiskne.

Dalo by se zkusit vymenit trysku za 0.25.

even an old man can learn new things 🙂
Standard I3 mk3s, MMU2S, Prusa Enclosure, Fusion 360, PrusaSlicer, Windows 10
PRUSA MINI+ Prusalink + Prusa Connect

Posted : 12/01/2020 6:14 pm
Share: