Need a new Buddy board?  

  RSS
zukkor
(@zukkor)
New Member

When I was trying to push in the hotend heater node into the assembly I shorted the wires and the lcd shut off and now will not boot. (In hindsight I should have preheated the hotend and then just shut off the system and unplugged the power before reinserting the hotend heater node as it is easier to insert when it is hot)  Both fuses are still fine so it must be the board, right?  

Posted : 09/05/2021 4:04 pm
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member
Posted by: @zukkor

When I was trying to push in the hotend heater node into the assembly I shorted the wires and the lcd shut off and now will not boot. (In hindsight I should have preheated the hotend and then just shut off the system and unplugged the power before reinserting the hotend heater node as it is easier to insert when it is hot)  Both fuses are still fine so it must be the board, right?  

Likely - contact support via chat and they can help.  

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 09/05/2021 4:08 pm
towlerg
(@towlerg)
Noble Member

I sort of remember a similar thread where the OP reported that there was a spare heater driver socket. Requires minor firmware change. May be talking out of my arse.

Posted : 10/05/2021 10:11 am
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member
Posted by: @zukkor

When I was trying to push in the hotend heater node into the assembly I shorted the wires and the lcd shut off and now will not boot. (In hindsight I should have preheated the hotend and then just shut off the system and unplugged the power before reinserting the hotend heater node as it is easier to insert when it is hot)  Both fuses are still fine so it must be the board, right?  

Any luck with support?

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 10/05/2021 10:13 am
Share:

Please Login or Register