Zdravim,
chtěl bych, aby tiskárna dokončení tisku nejak zvukové signalizovala. To standardně neumí, ale našel jsem g-code příkaz M300 i ukázku melodie na https://forum.prusaprinters.org/forum/original-prusa-i3-mk3s-mk3-improvements-archive/m300-play-a-sound-at-the-end-of-the-print/ , nakopíroval to do profilu tiskárny, naslicoval model a.... nic to nedělá.
Máte s tím někdo zkušenosti? Funguje vám zvuk nebo M300?
diky.
Nejjednodušší je to vyzkoušet tak, že tam ten příkaz prostě pošleš přímo. Například přes Pronterface nebo terminál Octoprint. Zkoušel jsem poslat přes Octoprint M300 S300 P1000 a funguje.
Takže jsi spíš vložil ten příkaz špatně. Podívej se do gcodu jestli tam je a kde.
Ještě korekce, zkoušel jsem na MK2.5s, takže u MINI těžko říct, i když bych očekával stejné chování.
@milos-v
Díky, podívám se. Dělal jsem to tak, že jsem si v Prusa sliceru dal uživatelský g-code do upraveného profilu tiskárny, ale třeba jsem to udělal špatně. Octoprint nemám a Pronterface na 64bit MacOS už neběží, tak to vyzkouším později. Předpokládám, že poslat tam ty příkazy nejak ručně přes terminál nebo HTTP POST asi nejde...
Tak mini tohle zatím neumí
Standard I3 mk3s, FW 3.9.1, no closed box, sketchup , fusion 360, PrusaSlicer, Windows 10
PRUSA MINI FW 4.3.0 RC1, technical background...