[Sticky] Welcome to our new forum! Feedback here!  

Page 21 / 21
  RSS
jsw
 jsw
(@jsw)
Noble Member

One thing that just happened to me that may be related.

I just got a notice that a reply was posted to a thread I was subscribed to.

I clicked on the link, it did bring up the correct thread, but no new posts.

Posted : 28/01/2021 1:15 pm
Oxygen
(@oxygen)
Reputable Member

I’ve seen that too, I’ve made the assumption that the user retracted there reply

Mini with FW:4.3.1 + SuperPINDA + Bondtech Heatbreak + PC4-M8 couplers + 1 piece boden...
Posted : 28/01/2021 6:28 pm
örkelprint
(@orkelprint)
Eminent Member

If it was a new user it could be that his post is not yet approved by a moderator. That was my assumption when that happened. Could be just lag though..

Posted : 28/01/2021 7:22 pm
gnat
 gnat
(@gnat)
Noble Member

When I've seen that happen (been happening since they originally added notifications) the missing reply usually appears later. I've always chalked it up to server instances not being fully in sync...

MMU tips and troubleshooting
Stop SL1 tank leaks with a simple o-ring...
Posted : 28/01/2021 7:36 pm
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member

Not sure about the moderation.  I will say that I get notification of some post prior to them being approved.  

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 28/01/2021 7:44 pm
jsw
 jsw
(@jsw)
Noble Member

It appears that @orkelprint is correct.  I went back to the thread and yes, the post was entered by a new user.

Posted : 29/01/2021 10:02 am
Oxygen liked
Oxygen
(@oxygen)
Reputable Member

@jsw, thanks for checking !

Mini with FW:4.3.1 + SuperPINDA + Bondtech Heatbreak + PC4-M8 couplers + 1 piece boden...
Posted : 29/01/2021 10:22 am
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member

@jsw

That explains a lot about this situation and moderation of all new users is common.  

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 29/01/2021 10:28 am
Plugs
(@plugs)
Eminent Member

Folks I write tom report a bug in this forum that means the Add Media button does not work (well in my Microsoft Edge anyway) . I will attach a screen cam of the behaviour as I try and put an mp4 in this post so you can see the result. I will then attach the mp4 of the screen cam . 

 

So here we go ..........[video width="1280" height="720" mp4="https://forum.prusaprinters.org/wp-content/uploads/2021/02/00057.mp4"][/video]

 

So the add media button added the above text that does nothing

And I have attached the screencam of the operation

This post was modified 4 months ago 2 times by Plugs
Posted : 18/02/2021 5:48 pm
MadCyborg
(@madcyborg)
Eminent Member

Is there a way to jump from the (sub-)forum overview directly to the latest unread post of a thread?

Posted : 19/03/2021 12:27 pm
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member

@madcyborg

Not that I am tracking.  

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 19/03/2021 12:32 pm
draeh
(@draeh)
Active Member
Posted by: @madcyborg

Is there a way to jump from the (sub-)forum overview directly to the latest unread post of a thread?

^ This and a per sub-forum 'mark all read'.

The only one I've found is the one at the footer of the page and it marks the entire Prusa forum read.

Posted : 19/03/2021 1:56 pm
--
 --
(@)
Illustrious Member

Ya know - if Prusa gave a Mini kit to a few of their more prolific unpaid helpers that spend time on these forums, they might have better help in the Mini forums. Just an idea ... don't shoot the messenger.

Posted : 10/05/2021 10:43 pm
cwbullet
(@cwbullet)
Illustrious Member

@tim-2

Yup.  They could send me a printer and I would gladly be a more productive member of the forum.  

--------------------
Chuck H
3D Printer Review Blog...
Posted : 11/05/2021 3:00 am
Page 21 / 21
Share:

Please Login or Register