Activity
 
Tim
Tim
Group: Registered
Joined: 2018/09/10
Illustrious Member
@dudepron Yes

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
What you are reporting could be most anything. But common is...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
Did you slow down the print speed to at least half, or more?...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
Set your SEAMS to aligned or rear; that appears to be one of...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
An example of custom g-code ... M115 U3.7.1 ; tell printer l...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
And, if all the Live-Z adjustments don't get you where you w...

In forum How do I print this? (Printing help)

2 months ago
I do not adjust layer one with every print - but I do visual...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
First guess is you are trying to print too fast. Reduce pri...

In forum Hardware, firmware and software help

2 months ago
Simply change your Printer Custom G-Code. Many of us use cu...

In forum PrusaSlicer

2 months ago
Not enough infill. And you might want to ensure you are usi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Normal for me. This image is a few um high, you can see a f...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
This seems to be a normal artifact of extrusions without ade...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Is the spacing the same regardless of part size? Does a sma...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Were all measurements made at the exact same ambient temp, b...

In forum How do I print this? (Printing help)

2 months ago
Something in your model has an overhang with no support. Th...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
Not following the E3D and Prusa assembly guides to the lette...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

2 months ago
Friction. Extruder must move easily and smoothly in both ax...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Search for threads on VFA ... many solutions offered, though...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
Loose belts or sticky bearings are the most common cause.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Proper assembly is the key here. Read the E3D V6 assembly i...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Page 1 / 277
Share:

Please Login or Register