Activity
 
rob.w5
rob.w5
Group: Registered
Joined: 2017/07/08
Trusted Member
3
I tried using soluble supports and found that to this day, I...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
Need advice: How to pull thinner points/tips out of hotend?

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
One feature these HEPA and other rated filters have is that ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

2 months ago
It's off, and I have already printed two PPE face mask visor...

In forum General discussion, announcements and releases

5 months ago
First thing I do tomorrow is remove the MMU2

In forum General discussion, announcements and releases

5 months ago
I like that idea. To test it's working, I use Support, Sens...

In forum General discussion, announcements and releases

6 months ago
Erratic MMU2 - Time to uninstall?

In forum General discussion, announcements and releases

6 months ago
Thumbs down on this. You will SELL a mask to an elderly pers...

In forum Coronavirus (COVID-19)

6 months ago
I should mention that changing settings In Multiple Extruder...

In forum How do I print this? (Printing help)

8 months ago
Change the Extruder used for Infill?

In forum How do I print this? (Printing help)

8 months ago
I had trouble like this for a while. Let's see if you are h...

In forum General discussion, announcements and releases

8 months ago
Old firmware used a specific length to get your filament fro...

In forum Others (Archive)

9 months ago
I agree with Joan and Robert. Your first layer is too high....

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
The long strings are most certainly causing the problems. W...

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
John, Email me the file, or meet me for lunch somewhere. Wh...

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
I need to print SIX materials - PrusaSlicer does not have an...

In forum How do I print this? (Printing help)

9 months ago
I bumped my non first layer temp up to 240 and am printing p...

In forum General discussion, announcements and releases

9 months ago
I bumped the extruder temperature up from 230 to 235 during ...

In forum General discussion, announcements and releases

9 months ago
Specific problem trying to print multicolor objects

In forum General discussion, announcements and releases

9 months ago
From the movie you posted, it appears to work. You've got y...

In forum Others (Archive)

9 months ago
Page 1 / 4
Share:

Please Login or Register