Markus F.
Markus F.
Group: Registered
Joined: 2018/07/07
Active Member
1
@jweaver sorry. no. if there is no mouse_device:????? sectio...

In forum PrusaSlicer

1 week ago
@jweaver Just edit the PrusaSlicer.ini file in the config fo...

In forum PrusaSlicer

1 week ago
Install firmware 4.0.5Rc1

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
@oxygen short version:htttp://[ip address of the mini]/api...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

7 months ago
Prusa Mini in OpenHab Smart Home

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

7 months ago
Fixed in 4.0.5 RC. Thank you!

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
i revert all my ideas. Do not use my .stl file because it do...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
i can not upload stl files.....  MINI-x-end_U2.stl_.z...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
this is my attempt to fix this. narrower holes for screw and...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
correct and loosen the 2 screws on the back to push the whol...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
i have found the problem and maybe a simple solution. first ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
Sure. Business as usual. Factory Reset and Calibration after...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
RE: Second layer, first half under extruded and another over...

In forum Hardware, firmware and software help

8 months ago
ok. dont bash me. but your problem looks like my first layer...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
Comparison Firmware 4.0.4 vs. 4.0.2 (extrusion problems)

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
Did you use the Firmware from the USB Stick or a fresh downl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
What Firmware Version do you have? If it is V4.0.3 try to do...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
@nibmaker you have to downgrade. 4.0.3 has this bugs

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
i had the same problem Install firmware 4.0.2 to fix the pro...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

8 months ago
Share:

Please Login or Register