Notifications
Clear all
stevethejedi
stevethejedi
Group: Registered
Joined: 2018/07/06
Eminent Member
2
@cwbullet @swiss_cheese Thanks for the recommendations, I wi...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@swiss_cheese Wow, how lucky! It seems we're in the same boa...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@swiss_cheese Good thinking, I can give that a try, thanks f...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Identical G-code, printer, and filament, but quality is degr...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
I just upgraded mine today so I can share my experience for ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 year ago
@thomas-b13 I've started using this g-code and it has mitiga...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
I'm also seeing this issue. The Z offset varies unpredictabl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@tim-m30 Thanks for your suggestions so far. The gcode used ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Ah, I just stopped the print early after seeing the failure ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@tim-m30 "The printer is rather consistent, and the two prin...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@tim-m30 Though it doesn't look like it, the two print sampl...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
It seems I can no longer edit my original post but I'll atta...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Sudden bridge failure

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Powder-coated PEI users: How does your finished print come o...

In forum Hardware, firmware and software help

3 years ago
Just adding one more quick update to this: After the initial...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Layer 1 is very bad -- Z-offset is way too high. It alone c...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Alright I tried a simpler part in the hopes that any issues ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Wow, what a nice print. Thanks for taking the time to do thi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
What is the material you are printing? This is Prusament G...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
I actually have a pretty interesting update. I was setting u...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Page 1 / 2
Share: