Activity
 
lcdguy
lcdguy
Group: Registered
Joined: 2018/05/24
Eminent Member
2
For thermal run away, this might caused by an environmental ...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
Yes it's using the black one, since downgrading to 3.9.1 thi...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
i agree, i love my mk3s. In my opinion it is the best printe...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
didn't say it was a major hurdle, just that it should be a r...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
@marino i appreciate the offer, but we should not have to en...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
i just unplugged the power and data cables from the mmu2 con...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
and, it broke again, i'm giving up on this mmu2 malarky. it'...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
well i remain cautiously optimistic that it's "fixed" i stil...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
printed my modified door idler cover, and seems to be workin...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
hmm, i don't see a link or attachement ?. I also have starte...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
i was also getting these a lot when running the printer on 3...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
yup, seems that way 🙂 if you have a link to an stl with tha...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
First i would do the following. 1. As recommended change to ...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
I did the following for me and it connected fine during the ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
Not 100% sure as i changed both, though when i checked the c...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
yeah so i downgraded to 3.9.1 and also reseated the data cab...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
First i would make sure that the hostname you are accessing ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 months ago
I was also having issues with the IR sensor not reliably det...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
MMU Selector not moving after filament change

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
you might be able to trick the mmu by disabling the filament...

In forum General discussion, announcements and releases

3 months ago
Page 1 / 2
Share:

Please Login or Register