Notifications
Clear all
xhillb61
xhillb61
Group: Registered
Joined: 2017/12/03
Trusted Member
3
I got a Roll of prusament as an excuse from them, other than...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
@munkisquisher, received my Mini 14.12. had to move MINDA sl...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Having received my mini over a month ago, I had no major iss...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
I had the same issue when I opened the window directly next ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Did you try increasing nozzle temp?

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Did you try increasing nozzle temp?

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Strip the cable and solder it, I had to do that with the fan...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
@ matthias-otte ich würde ihn nehmen. Cheers

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
@ matthias-otte ich würde ihn nehmen. Cheers

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
The problem is, that it is not said that one needs to do a s...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
I printed the whole last week with a 0.25 nozzle and 0.1 lay...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
I hijack this thread , cause it´s kinda similar. I had no su...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
😀 😀 😀 😀

In forum General discussion, announcements and releases

3 years ago
If you watch bobstro´s site closely you will find all profil...

In forum General discussion, announcements and releases

3 years ago
Received in December, tried for 2 weeks with 1 half successf...

In forum General discussion, announcements and releases

3 years ago
Are your belts tight? Are your belts alligned straight?

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
If you have to go under -2000 your Pinda is probably too hig...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Please watch if the belt is aligned correctly. Cheers

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Bob, thank you for sharing!!!

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

3 years ago
Try tightening your belts, also take care the belts are prop...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Page 2 / 3
Share: