Notifications
Clear all
RH_Dreambox
RH_Dreambox
Group: Registered
Joined: 2017/10/23
Prominent Member
2
It may be that you have damaged a cable so that there is no ...

In forum Hardware, firmware and software help

7 months ago
If your Z level now is -1.02 mm, then you have adjusted the ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
If the part detaches from the bed, it is due to a contaminat...

In forum How do I print this? (Printing help)

7 months ago
Try lowering the nozzle a little more. For example. to -1.10...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
In your first picture, I see that you should lower the nozzl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
You may press the Reset button "X".To confirm a selection, p...

In forum Hardware, firmware and software help

7 months ago
Check that the PINDA is 1 mm higher than the nozzle.If you h...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
Yes, your file contains many errors.But if you activate "Det...

In forum How do I print this? (Printing help)

7 months ago
If you make the wall 1.7 mm thick, it works with 4 perimeter...

In forum How do I print this? (Printing help)

7 months ago
When I initially load the filament and a bit of filament is ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
I tried to download MK3 STL right now and it was no problem....

In forum General discussion, announcements and releases

9 months ago
Your picture shows that you need to lower the Z level a litt...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
A question about your last picture. Does that show the botto...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
Your video shows no strangeness. What is interesting is to s...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
The correct screw is indicated with dimension and length in ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
You have probably read in other forum posts about your probl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
From your image, it looks like your Z level is too high, so ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
The bottom of your Benchy shows that your Z level is too hig...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
Slowing down does not help here. I suggest you do a better c...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

9 months ago
Joantabb is right, you should mount an M3x18 to the new R6 X...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

10 months ago
Page 1 / 42
Share: