Notifications
Clear all
pete.b3
pete.b3
Group: Registered
Joined: 2017/10/22
Trusted Member
3
The way I'm looking at doing it is to have two 8030 extrusio...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 year ago
The way I'm looking at doing it is to have two 8030 extrusio...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 year ago
This is something I'm working on with the extrusions and par...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 year ago
I don't recommend that handle, however. It puts a lot of str...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 year ago
I don't think the firmware can compensate for skew. I recomm...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
So now, I'm printing two more, but I rotated them in Rhino i...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
The plot thickens. I printed a 25% version of the first mode...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Did you recalibrate after installing the firmware. I've had ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Yep. I bet that's it. I had earlier measured against the pl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Actually, as soon as I hit send on that, I remember from my ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Prints slightly lean to the right

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Thanks. I'll give that a shot. The Mini isn't the fastest pr...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
I wouldn't use an abrasive pad on the PEI sheet. Alcohol wip...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
RE: Any idea what causes this pilling and mess on the first ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
RE: Any idea what causes this pilling and mess on the first ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
It may be a photo distortion, but your X axis looks like it ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Also, before doing this, make sure your X axis is reasonably...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Printing on top of a raft is still a problem. So maybe two u...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Old bottom layer New bottom layer. Looks like I can go a li...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
So, first layer calibration was way out. Somehow, it has dri...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Page 1 / 5
Share: