Notifications
Clear all
Milazzone
Milazzone
Group: Registered
Joined: 2021/04/28
Eminent Member
2
Yea I noticed that as well and backed off the screw a bit ju...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
Idler door not flush with filament inside, unknown if it is ...

In forum Hardware, firmware and software help

3 months ago
Yea, given that information I'm still not 100% sure why my s...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
I won't say I know all the in's and outs of what's really go...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
If that's really the case..... then why the heck did my prin...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Everyone has to start somewhere, there will always be people...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
They stated they just couldn't tell based on the image, no n...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
You probably should go back through the manual called "3D Pr...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
It really would be nice to have a consolidated place with ex...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
While I think Tim's reaction is a bit harsh here; knowing ho...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Sure, I'll keep that in mind. When I washed it the first tim...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Right, as I said in the comment before that I had just clean...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Thanks again for everyone's help! Looking forward to making ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Good news! I have a successful print. As well as new informa...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Something else I noticed when calibrating earlier today was ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
No luck on the test print, it ended up failing earlier than ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
In the middle of printing the all-in-one test again, but fig...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Alright, I will attempt to work on those two things and get ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
One should have come with your printer. Mine was a little bl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Interesting, I don't disagree that it could be at least a pa...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Page 1 / 2
Share: