Activity
 
Notifications
Clear all
Judas
Judas
Group: Registered
Joined: 2021/02/01
Eminent Member
2
Abacabie is definitely correct, mine did the same thing and ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 week ago
When you tighten the 3 screws to secure the Z axis to the Y ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 weeks ago
Benchy

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
The new picture of the benchy would be good, but the z adjus...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
I dont think it looks bad, but it being white filament proba...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
Do you have any pictures of your benchy? I do all of my cali...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
@rjbram On mine, flicking the spinning hub would make it qui...

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@malabor Mine went from making horrible noises only when I t...

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@rjbram Settings>Temperature>Print Fan

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@malabor Yes

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@malabor You can power on the fan through the settings menu ...

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@malabor I took a video of the horrible noise mine was makin...

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
My printer did that on start up, and it was the print fan. I...

In forum Hardware, firmware and software help

4 months ago
@trondkla The purple object was after I changed my nozzle, a...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla I usually just print a big flat square for dialing...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla Yes the chamfered end goes down into the heatbreak...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla I don't use a filament sensor, but there's only a ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla I have one filament that no matter what I do it wi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla Did you try adjusting the extruder tension screw t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
@trondkla I tried their values to begin with, but after the ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

6 months ago
Page 1 / 2
Share: