Turro75
Turro75
Group: Registered
Joined: 2020/11/15
Estimable Member
4
Maybe the heatblock has been pushed down creating a gap on t...

In forum How do I print this? (Printing help)

3 weeks ago
looks like the seam (blob while jump to the next layer). To ...

In forum How do I print this? (Printing help)

1 month ago
RE: left side bad print

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
Well the tolerance test fails when there is too much materia...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
Ensure the filament sensor is enabled in the settings menu t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
@fernando-t the fystec clone fan is a 5500rpm so not an impr...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
maybe You have to reduce a bit the nozzle temperature, to kn...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
I tried once in the past, just set #define GRID_MAX_POIN...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
RE: Prusa mini Fysetc clone - log of a journey

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
@fernando-t I used the stock ptfe without cutting it, just p...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
I used a 2 x 1.5mm2 (awg 16) cable to extend the power cable...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
@eskarik probably the XZ skew is not perfectly adjusted. hav...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
never seen this behavior, try printing a temptower to ensure...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
With a multimeter also check the flat cable. If You feel con...

In forum Hardware, firmware and software help

1 month ago
The source code You referred is old, the whole gpio have bee...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

1 month ago
Double check the Y belt is perfectly straight from motor pul...

In forum General discussion, announcements and releases

1 month ago
I still suggest You to clean and degrease the bed, hot water...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
the x belt is too loose, tight it then retry. Be careful as...

In forum Hardware, firmware and software help

2 months ago
Hi All, in the end I found a well working solution based on ...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

2 months ago
-2.000 is definitely too much, probably the pinda sensor is ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 months ago
Page 1 / 7
Share:

Please Login or Register