Print McPrinty
Print McPrinty
Group: Registered
Joined: 2017/02/28
Active Member
1
For me the issue was the PTFE tube in the extruder. I accide...

In forum Hardware, firmware and software help

6 days ago
All lights flashing at completion of print.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

10 months ago
Turns out that replacing the PFTE tube in the extruded made ...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Anyone still having these issues? I have been struggling wit...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
So I've looked for any friction points and added compression...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
Thanks very much for this info. I did totally re-position th...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
I adjusted the sensor so it is properly registering 0 and 1 ...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
Thanks for the reply and the tip. What I'm seeing that the f...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
I've also been having some trouble with the tips. I seem to ...

In forum General discussion, announcements and releases

1 year ago
True but when I lower the PINDA it seems too close to the be...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
So I felt the Pinta probe was a bit low and was catching on ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
Yep, It was off by 5mm or so. I adjusted the Extrusion Multi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
I haven't calibrated the extruder so I will do that. I actua...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
I'm using Sli3r Prusa edition. The PLA sticks ok now on the ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
Yeah good point. I am having trouble getting the PLA to stic...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
Having trouble with the base layer ends curling up. Seems to...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

4 years ago
Same here, I can print PLA just fine but I get the error whe...

In forum Prusa i3 kit (Archive)

4 years ago
Share:

Please Login or Register