Notifications
Clear all
JeremyN
JeremyN
Group: Registered
Joined: 2020/07/21
Eminent Member
2
@whitney-akers did you find out caused it? I'm facing the ex...

In forum PrusaSlicer

11 months ago
In the meantime I've switched to Octoprint since the last 2 ...

In forum Hardware, firmware and software help

12 months ago
@rdanielo my gcode has this: G1 Z1.5 F50 ; So pretty close t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

12 months ago
I've been printing ABS for 2 weeks now, with sometimes a bre...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
For me the fix was to add in the startup gcode the warm up o...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Setting Y-axis home at the back -> better for resume after p...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@sth-udoma Wow, first time they say it's working as designed...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Support go back to me they're sending me a new MINDA. Not su...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@jbernstein92 As some said, your z-axis is still too high. Y...

In forum How do I print this? (Printing help)

1 year ago
@stevethejedi I first had 80 seconds in the gcode, solved it...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@gordon-w hi Gordon, I'm running the latest firmware (4.1.0)...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@bobcousins good to know. I searched but could only find an ...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Provided USB stick issues?

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
@towlerg I use it almost 24/7 and besides the Z-axis issue i...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
@lars-3 have you tried changing languages? (and afterwards b...

In forum PrusaSlicer

1 year ago
Aha, I've just changed the language to Dutch and OSX to Ligh...

In forum PrusaSlicer

1 year ago
@lukasmatena Hello, thanks for your reply. I'm running OSX 1...

In forum PrusaSlicer

1 year ago
Damn, I hope they will change the colour in another version....

In forum PrusaSlicer

1 year ago
Font colour in prusa slicer?

In forum PrusaSlicer

1 year ago
Just dropping in that I have the same issue. I need to check...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 year ago
Share: