Notifications
Clear all
mgtarallo
mgtarallo
Group: Registered
Joined: 2019/11/19
Eminent Member
2
Experienced users advise before I adjust hotend, heat-break,...

In forum Hardware, firmware and software help

5 days ago
I think I might have answered my own question - but still in...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Wrinkling in first layer only in certain area

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Crash into Wipe Tower multi-color print with mk3 NO MMU - 1 ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Thanks for your advice - man I was just so heated - you know...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Perhaps I left out the fact that this is a brand new printer...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Checked everything as per document - trying to work with sup...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Odd Shift at the top of the print

In forum Assembly and first prints troubleshooting

5 months ago
It worked well - so it was calibration settings, live - Z, t...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
So far so good - (see better.jpg) I have 2 MK3S printers and...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
Wow thanks for this awesome detailed information - I will ab...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
Just for reference - this happened to me as well - a heat gu...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
Lines in print on textured bed in various locations

In forum Assembly and first prints troubleshooting

7 months ago
Just got an update from Prusa in case anyone is interested: ...

In forum Hardware, firmware and software help

10 months ago
Bed Thermistor - failing - MINTEMP BED - known issue?

In forum Hardware, firmware and software help

10 months ago
OK so replaced the bed thermistor - I will report back IF so...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

10 months ago
OK I so I tested the ohms - it reads 114-120 when the bed is...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

10 months ago
Thanks for the reply all - @karl - temp is a bit cooler in F...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

10 months ago
UPDATE: So after removing the Pi Zero and updating the firmw...

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

10 months ago
Thank you all - very helpful

In forum User mods - OctoPrint, enclosures, nozzles, ...

10 months ago
Page 1 / 3
Share: