Notifications
Clear all
Richard
Richard
Group: Registered
Joined: 2019/10/21
Eminent Member
2
yes, actually I did it like you described! hmm, but it seems...

In forum PrusaSlicer

5 months ago
Infill modifier has always same density than part, how to ma...

In forum PrusaSlicer

5 months ago
@neophyl yes, you are right! Openscad has it's issues. But f...

In forum PrusaSlicer

5 months ago
Hello Tim, Hello Neophyl, so many thanks for your efforts! I...

In forum PrusaSlicer

5 months ago
my project and stl attached now as zip Attachment removed

In forum PrusaSlicer

5 months ago
Is it possible to attach my project file or imported STL-Fil...

In forum PrusaSlicer

5 months ago
Slicing problem (gaps) with my current design

In forum PrusaSlicer

5 months ago
I assume, you are right! I am software developer by myself, ...

In forum PrusaSlicer

1 year ago
many thanks for your help! so I would run into the next issu...

In forum PrusaSlicer

1 year ago
STL in zip Attachment removed

In forum PrusaSlicer

1 year ago
ups...File not accepted...how to attach STL File??

In forum PrusaSlicer

1 year ago
Slicing Issue, part not complete

In forum PrusaSlicer

1 year ago
How to create print with different colours by usage of MMU2S...

In forum PrusaSlicer

2 years ago
oh...this is cool! much faster than MMU! I am afraid a bit a...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
many thanks for your answer! BCN3D looks really nice. yes, I...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Dual Extruder instead of MMU2S?

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
@tim-m30 yes, this is maybe the problem. Seems, it's ok when...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Hello, I would want to ask again, how to get this "chamfered...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
@joantabb thanks for quick reply! but cutting own tubes woul...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
MMU2S kit parts missing

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Page 1 / 2
Share: