Notifications
Clear all
AgentNoise
AgentNoise
Group: Registered
Joined: 2019/07/10
Eminent Member
2
Moving down to 1.5.0 get the resin sensor working, BUT the U...

In forum Hardware, firmware and software help

2 months ago
I reverted to 1.5.0 and the issue goes away. Is there a know...

In forum Hardware, firmware and software help

2 months ago
Resin Level 10109

In forum Hardware, firmware and software help

2 months ago
MMU2S loading wrong filament

In forum Hardware, firmware and software help

9 months ago
I figured it out. Had to add M83 to the end of the resume g...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Mini Not Extruding After Resume

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Might be a short in the hotend thermistor/heater. As soon as...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@tim-m30 Seems to have been a firmware. Couldn't have been ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Well a factory reset fixed it Edit: Or not, I was able to ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Printer restarts when starting print

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Bed very difficult to move suddenly

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Well I printed the Prusa tag from the SD card and it's bette...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I think I figured it out. For some reason the Flow under Tu...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
So, I am using the default prusaslicer profile. The GCode d...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I don't think it's a layer setting. After more testing it's...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I've tried increasing the mesh bed level to 7x7 but it did n...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Nozzle too high when printing

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Filament unload from LCD only moves filament a little

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
What did you change? Can't read the image

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Oof..... I suppose solder it is then. Though I don't have a...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
Page 1 / 2
Share: