Notifications
Clear all
Darrell
Darrell
Group: Registered
Joined: 2019/07/01
Eminent Member
2
I have a vacuum chamber that I use for mold making/casting, ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Maybe a belt with too much play? A drive gear not tight? I...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Yes yes a million times yes!!! Better for maintenance too. ...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
I've thought about printing, molding and casting replacement...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
This may seem silly and irrelevant, but I was so intent on t...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
PID Calibration: Thermal Runaway

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
No wires were keeping anything from going left - it simply d...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
If the pinda sensor is lower than the nozzle, then the nozzl...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Is there an undo button? Cuz if there is, I haven't found i...

In forum PrusaSlicer

2 years ago
Split mono-filament from multi-filament. Make these two dif...

In forum General discussion, announcements and releases

2 years ago
Not sure if this is the same problem that I had when I first...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Nothing bad can happen by lowering the pinda sensor. Its jo...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
That’s my conclusion as well. Taking it apart & putting...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Bottom

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Errors happen with human-made things, so I assume things wer...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I think mine was assembled incorrectly (at the factory) beca...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I've just successfully printed a beautiful vase. Yes I know...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Update: I went back in time and read an earlier post talkin...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
I'm brand new to 3D printing, and just got a MK3S. I was ab...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 years ago
Same problem here. My latest mad experiment is to run the m...

In forum Print tips (Archive)

2 years ago
Page 2 / 3
Share: