GKMAKEIT
GKMAKEIT
Group: Registered
Joined: 2019/01/31
Estimable Member
4
This might help you get that first layer right.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
This might help.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
I would loosen the screws holding the trapezoidal nuts just ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
If that is the first layer you need to bring the hotend down...

In forum How do I print this? (Printing help)

1 month ago
I would guess under extruding, what does the the bottom side...

In forum How do I print this? (Printing help)

1 month ago
Great to hear! Time to print!

In forum Assembly and first prints troubleshooting

1 month ago
It looks like plenty from the pictures, just needs to be qua...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Looks like you need to work on the first layer, the nozzle i...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Can you provide pictures or first layer? Smooth or textured...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
I told them it's not a good idea to ship a product without b...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
I spent 30 minutes chatting with prusa trying and pushing to...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Any update here?

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
Some more information would help. Material, settings and pic...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

2 months ago
RE: First Layer Woes - 2.00 and still no "smush"

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Can you post some picture of the failed part?

In forum How do I print this? (Printing help)

3 months ago
What profile and settings are you printing with?

In forum How do I print this? (Printing help)

3 months ago
@tim-m30 Just making sure the basics are covered.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Make sure you are using a M3x40mm screw here.

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
RE: Assembly Original Prusa i3 MK3S kit, 3 X-Axis assembly, ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Like neophyl said, definitely not a M3x18 screw. Also you mi...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 months ago
Page 1 / 10
Share:

Please Login or Register