Notifications
Clear all
MechLink
MechLink
Group: Registered
Joined: 2016/11/21
Estimable Member
4
@doug-s6 The USB cable connects to the MMU2 on the side next...

In forum Hardware, firmware and software help

1 year ago
Yes the mmu2 needs to be powered on to flash firmware

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I would contact Prusa supports and link this page to them

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
The motors stay on as long as the printer is on same as the ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
This may help,

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@will-j Good luck

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
did you check the the spring tension on your extruder gears?...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@dan-e9 This is the cable I use its 10 feet and work with mi...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I had a similar issue with mine a few months back, I was run...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I'll look into the 3.7.2 later, talking to support now and t...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
@robd good to hear

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
MMU2S Issue

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I dont know all the functions but when its not printing you ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I am having the same issue with mine, it has been printing ...

In forum Hardware, firmware and software help

2 years ago
I have my PC next to my printer and I have always had issues...

In forum General discussion, announcements and releases

3 years ago
Well then then the only thing I can suggest is doing a proce...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Ya I find that the cheaper filaments dont do so well in the ...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
Try running a print in single mode and use extruder 4 and se...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
have you checked to see if the set screw on the extruder mot...

In forum Assembly and first prints troubleshooting

3 years ago
I use these all the time with really good results PLA: Fi...

In forum General discussion, announcements and releases

3 years ago
Page 1 / 9
Share: